Viviana Sánchez

Instructora Oficial del Mètode Pilates per la Federació Espanyola de Pilates, desenvolupa una Tècnica depurada del Mètode Pilates fusionada amb la Tècnica Graham de la Dansa Contemporànea. Ballarina, Coreògrafa i Llicenciada en Arts. Actualment, dirigeix a més a més una Companyia de Dansa que porta el seu nom, amb la qual realitza Gires Internacionals des de l’any 1.996.

team-member

Alejandra Alonso

Instructora de Pilates Mat i Studio per la Federació Espanyola de Pilates i Tai-txí. Seminari de Kidpilates. Curs d’Entrenadora Personal i Monitora de Fitness i Musculació per la Federació Espanyola. Monitora d’Aquateràpia.

Diplomada en Dietètica i Nutrició Humana a la Universitat Rovira i Virgili. Postgrau en Farmacologia, nutrició y suplementació esportiu de la Universitat de Barcelona.

team-member

Óscar Marín Robles

Fisioterapeuta col. 6914. Màster en Sofrologia Caycediana, especialitat socioprofilaxis. Tècnica en Activitat Física y Sport. Diverses formacions en tècniques globalistes (Stretching global actiu, Chikun, Cos & Consciència, Mètode Hipopresivo).

team-member

Plaça de la Llibertat, 4, entresòl 2n · 43201 Reus (Tarragona)

977 327 454 · 669 49 92 54

info@biofusio.com